ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χρυσώνει» τον Κόντε

Η Τσέλσι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα προσφέρει νέο ηγεμονικό συμβόλαιο στον Αντόνιο Κόντε μετά την κατάκτηση του τίτλου, θέλοντας να μπει τέλος στα δημοσιεύματα για Μπαρτσελόνα και Ίντερ.

Ο Κόντε πανηγύρισε με την Τσέλσι την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ και οι Μπλε δείχνουν έτοιμοι να τον ανταμείψουν.

Όπως αναφέρει ο Guardian, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θα προσφέρει ένα νέο «χρυσό» συμβόλαιο στον Ιταλό τεχνικό, βάζοντας έτσι τέλος και στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με τις Μπαρτσελόνα και Ίντερ.

Ο Κόντε θα δει τον λογαριασμό του να... φουσκώνει κι άλλο αν πει το «ναι», καθώς η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να του αυξήσει τον ετήσιο μισθό από τα 6,5 στα 7,5 εκατομμύρια λίρες.

Την ίδια στιγμή ο Αμπράμοβιτς, έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από το έργο του Κόντε, είναι έτοιμος να δώσει στον Ιταλό τεχνικό και ένα μπάτζετ 200 εκατομμυρίων λιρών για να κάνει το ρόστερ ακόμα πιο ανταγωνιστικό.

Οι συζητήσεις μεταξύ της Τσέλσι και του Κόντε αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην Άρσεναλ και υπάρχει η αισιοδοξία ότι οι δύο πλευρές θα φτάσουν σχετικά γρήγορα σε συμφωνία.

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση