ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ώρα τίτλου... Ώρα Τσέλσι...

24sports team

info@24sports.com.cy

Ώρα τίτλου... Ώρα Τσέλσι... Ώρα Κόντε. Τελικά, οι «μπλε» του Λονδίνου ήθελαν τον Ιταλό τους για να επιστρέψουν στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο Αντόνιο Κόντε και οι παίκτες του, από το ξεκίνημα κάνουν κουμάντο στην Πρέμιερ Λιγκ και απόψε το βράδυ είναι η ώρα τους, η στιγμή για την στέψη και την επιστροφή στην κορυφή του βρετανικού ποδοσφαιρικού θρόνου.

Η Τσέλσι, αντιμετωπίζει την Γουέστ Μπρομ και χρειάζεται απλά τη νίκη για να σηκώσει το τρόπαιο. Η εντολή του Ιταλού είναι ξεκάθαρη προς τους παίκτες... «τελειώστε απόψε τη δουλειά» τους είπε και είναι τέτοιο το πάθος και η ανάγκη για επιστροφή στους τίτλους, που μόνο με... αυτοκτονία μπορούν να μην στεφθούν απόψε πρωταθλητές οι «μπλε».

Ο Αντόνιο Κόντε, θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την συμμετοχή του Καντέ ο οποίος μπήκε στην αποστολή, αλλά ο Ιταλός δεν θα ρισκάρει αν δεν είναι ο παίκτης εντελώς καλά. Αν δεν παίξει ο Καντέ, τότε θέση βασικού θα πάρει ο Φάμπρεγας.

Από την άλλη, δεν αποκλείεται να επιστρέψει για την Γουέστ Μπρομ ο Ρόμπσον – Κανού που είναι καλύτερα, ενώ εκτός είναι ο Φίλιπς.

Το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής
Παρασκευή, 12/5

Έβερτον-Γουότφορντ (21:45)
Γουέστ Μπρομ-Τσέλσι (22:00)

Σάββατο, 13/5 (17:00)

Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ (14:30)
Μπόρνμουθ-Μπέρνλι
Μίντλεσμπρο-Σαουθάμπτον
Σάντερλαντ-Σουόνσι
Στόουκ-Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή, 14/5

Κρίσταλ Πάλας-Χαλ (14:00)
Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ (16:15)
Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)


Πηγή: www.sport-fm.gr

 

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση