ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρελά λεφτά στον Κόντε για μεταγραφές

Ως επιβράβευση για την φετινή πορεία της Τσέλσι αλλά και τον διαφαινόμενο τίτλο του πρωταθλητή στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς σκοπεύει να προσφέρει στον Αντόνιο Κόντε ένα ποσό που θα κυμαίνεται ανάμεσα στα 200 και 250 εκατομμύρια λίρες, με στόχο την καλύτερη κατά το δυνατόν ενίσχυση του ρόστερ των «μπλε»!

Σύμφωνα λοιπόν με νέες πληροφορίες της «Daily Mirror», ο Ιταλός τεχνικός θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος τα «κομμάτια» που θεωρεί πως λείπουν από το «παζλ» της Τσέλσι, ενώ δεν πρέπει να παραληφθεί το γεγονός πως οι Λονδρέζοι θα έχουν από την νέα χρονιά και περαιτέρω αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού θα βρίσκονται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η Τσέλσι θα κυνηγήσει σίγουρα έναν ικανό φορ, αντάξιο του Ντιέγκο Κόστα (ο οποίος εμπλέκεται όλο και συχνότερα πια με σενάρια που τον στέλνουν το καλοκαίρι στην Κίνα), και οι τρεις περιπτώσεις που «παίζουν» έντονα είναι αυτές των Αλέξις Σάντσες, Ρομέλου Λουκάκου και Άλβαρο Μοράτα.

Στην αμυντική γραμμή, πρώτη επιλογή αποτελεί ο Βίργιλ Φαν Ντάικ της Σαουθάμπτον. Καλές εντυπώσεις έχει αφήσει στους «μπλε» και ο Τιεμού Μπακαγιόκο της Μονακό, που εντυπωσίασε φέτος με την γαλλική ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα, ο Αντόνιο Κόντε κοιτάζει και αρκετούς ποδοσφαιριστές από το ιταλικό πρωτάθλημα το οποίο γνωρίζει καλά λόγω της προηγούμενης θητείας του εκεί (Γιουβέντους),  και ένας εξ αυτών είναι και ο Φεντερίκο Μπερναντέσκι της Φιορεντίνα.

Πηγή: england365.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X