ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κανένα πρόβλημα με Μουρίνιο»

Ο Αντόνιο Κόντε ήταν ξεκάθαρος. Οι βαριές κουβέντες που αντάλλαξε με τον Ζοσέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων αναμετρήσεων της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελούν παρελθόν, επισημαίνοντας ότι δεν έχει κανένα προσωπικό πρόβλημα με τον Πορτογάλο τεχνικό!

Μία ημέρα πριν το μεγάλο ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ», ο κόουτς των πρωτοπόρων έσπευσε να ρίξει τους τόνους και να… προλάβει όλους αυτούς που περιμένουν νέο… καβγά μεταξύ των δύο προπονητών.

«Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Μουρίνιο. Είναι απλά ένας αθλητικός ανταγωνισμός μεταξύ μας. Παίζουμε ποδόσφαιρο… Εγώ θέλω να νικήσει η δική μου ομάδα και εκείνος η δική του. Είναι λογικό να υπάρξει μια παρεξήγηση κατά τη διάρκεια ενός αγώνα», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ιταλού τεχνικού των Λονδρέζων, που συνέχισε:

«Ξαναλέω είναι λογικό. Δεν παίζουμε φιλικό… Και οι δύο ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς και για το λόγο αυτό μάχεσαι για να το καταφέρεις. Εάν μου αρέσουν οι συγκρούσεις; Όχι… Προτιμώ να εστιάζω στην ομάδα μου, όμως μερικές φορές είναι λογικό να υπάρξουν τέτοιες αντιδράσεις. Όχι, όμως, δεν μου αρέσουν».

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση