ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έσταξε μέλι» για Λουκάκου ο Μαρτίνεθ

Με άκρως κολακευτικά λόγια για τον πρώην παίκτη του στην Έβερτον, Ρομέλου Λουκάκου, μίλησε ο νυν τεχνικός της Εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, καθώς και για το αρκετά πιθανό για τον ίδιο πλέον ενδεχόμενο αποχώρησης του από τα «ζαχαρωτά».

Για την απόκτηση του Βέλγου στραίκερ, το καλοκαίρι του 2014, η Έβερτον χρειάστηκε να καταβάλει το ποσό των 28 εκ. λιρών, με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ πάντως, να θεωρεί πως σε περίπτωση που ο παίκτης αποχωρήσει τώρα απ’ τον σύλλογο, η χρηματιστηριακή του αξία θα εκτιναχθεί.

«Είναι δύσκολο να πεις αν η Έβερτον μπορεί να κρατήσει τον Λουκάκου. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ως σύλλογος, αν χάσεις έναν παίκτη, να τον χάσεις τουλάχιστον με τους δικούς σου όρους. Ο ‘Ρομ’ έχει διπλασιάσει ή και τριπλασιάσει την αξία που κόστισε παλιότερα στην Έβερτον.

Στα δικά μου μάτια, αξίζει πολλά παραπάνω χρήματα, γνωρίζαμε πως θα γίνει ο παίκτης που είναι τώρα», τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα «FourFourTwo» ο Ισπανός τεχνικός, και συνέχισε λέγοντας:

«Ο Βίκτορ Μόουζες έγινε πραγματικά σπουδαίος παίκτης προερχόμενος απ’ τη Γουίγκαν, ο Άσλεϊ Γουίλιαμς έγινε αρχηγό στην Σουόνσι, οι Τζέιμς ΜακΚάρθι και Γκάρεθ Μπάρι ήταν ιδιαίτερα σημαντικοί για μένα στην Έβερτον, όμως ο Ρομέλου είναι διαφορετικός».

Πηγή: england365.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση