ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόντε: «Χρειαζόμαστε άλλους 18 βαθμούς»

Την προσοχή στους επόμενους έξι αγώνες πρωταθλήματος της Τσέλσι έχει στραμμένη ο Αντόνιο Κόντε, τονίζοντας παράλληλα, ότι πιο μεγάλη σημασία έχουν τα αποτελέσματα της δικής του ομάδας και όχι της άμεσης ανταγωνίστριας, Τότεναμ, που ακολουθεί στους μείον 7 βαθμούς.

«Πρώτα από όλα, νομίζω ότι πρέπει να κοιτάμε τους εαυτούς μας. Η νίκη της Τότεναμ με τη Σουόνσι ήταν σημαντική, αλλά πιο σημαντικά είναι τα δικά μας αποτελέσματα και οφείλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Ο καλύτερος τρόπος είναι να σκεφτόμαστε πως η Τότεναμ θα κάνει το 8 στα 8 στις νίκες, οπότε, για να κατακτήσουμε τον τίτλο, χρειαζόμαστε άλλους 18 βαθμούς», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός των πρωτοπόρων «μπλε» μετά τη χθεσινή (5/4) εντός έδρας νίκη (2-1) στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι που τους διατήρησε σε απόσταση ασφαλείας από τα «σπιρούνια».

Επιπλέον, ο 47χρονος κόουτς των Λονδρέζων δεν παρέλειψε να «πλέξει» το εγκώμιο του ομολόγου του στους «πολίτες», Πεπ Γκουαρδιόλα, τον οποίο και έχρισε ως τον καλύτερο του κόσμου, αλλά και του παίκτη του, Εντέν Αζάρ, που με τα δύο τέρματά του έβαλε... φαρδιά-πλατιά την «υπογραφή» του στην επικράτηση της Τσέλσι.

«Η νίκη μας ήταν πολύ σημαντική για τη συνέχεια της σεζόν. Το να παίζεις κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι μόνο εύκολο δεν είναι, καθότι πρόκειται για κορυφαία ομάδα με σπουδαίους παίκτες και έναν σπουδαίο προπονητή, τον καλύτερο παγκοσμίως! Όταν, λοιπόν, αντιμετωπίζεις μια ομάδα που συνδυάζει όλα αυτά, η αποστολή σου είναι πολύ ζόρικη», είπε ο Κόντε και μιλώντας για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό του, συμπλήρωσε:

«Είναι ένας σημαντικός παίκτης που ωριμάζει, όσον αφορά τη νοοτροπία του. Κάνει μια πολύ καλή χρονιά, αλλά, τόσο εγώ, όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, θα τη θυμόμαστε, μόνον εφόσον πάρουμε τον τίτλο. Οι νικητές γράφουν ιστορία. Έχω πάντως, ευφυείς παίκτες που αντιλαμβάνονται την κατάσταση».

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X