ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Κόντε θέλει τους… Ιταλούς του

Σύμφωνα με τους «Times», ο Αντόνιο Κόντε επιθυμεί να πλαισιωθεί από συμπατριώτες του στο τεχνικό τημ της Τσέλσι, με τους ιθύνοντες της ομάδας όμως να είναι διστακτικοί. 

Ο Αντόνιο Κόντε έχει «κερδίσει» τους οπαδούς αλλά και την διοίκηση της Τσέλσι με τα φετινά αποτελέσματα της ομάδας. Και πώς να μην το κάνει άλλωστε, αφού οι «μπλε» πηγαίνουν… τρένο για την κατάκτηση της Premier League μετά την περσινή καταστροφική χρονιά. 

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι όλα… ρόδινα στο στρατόπεδο των πρωτοπόρων του αγγλικού πρωταθλήματος. Κι αυτό γιατί, όπως αποκαλύπτουν οι «Times», ο Ιταλός κόουτς θέλει να προβεί σε αλλαγές προσώπων στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, επιθυμώντας να έχει δίπλα του συμπατριώτες του. 

Ένας απ’ τους… υποψήφιους για αποχώρηση φέρεται να είναι ο βοηθός του Κόντε, Στιβ Χόλαντ, με τον 47χρονο προπονητή να θέλει να φέρει στην θέση του έναν Ιταλό, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό. 

Οι ιθύνοντες της Τσέλσι όμως δεν… καλοβλέπουν τις προθέσεις του Κόντε, καθώς προτιμούν να προσλαμβάνονται στην ομάδα Άγγλοι. Η προτίμηση αυτή αποτελεί πολιτική της ομάδας από τότε που την αγόρασε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, προκειμένου να μην υπάρχει συνεχής αλλαγή προσώπων παράλληλα με τις αλλαγές προπονητών. 

Πάντως, φαίνεται πως θα βρεθεί η «χρυσή τομή», με τον Ιταλό παλαίμαχο τερματοφύλακα των Λονδρέζων, Κάρλο Κουντιτσίνι, να είναι αυτός που πληροί τις προϋποθέσεις τόσο της Τσέλσι, όσο και του Κόντε, καθώς αγωνίστηκε στην Αγγλία απ’ το 1999 έως το 2012.

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση