ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυροδοτεί... βόμβα με Μπακαγιόκο η Τσέλσι

Η Τσέλσι έχει έρθει σε συμφωνία με μία από τις... αποκαλύψεις της Μονακό, Τιεμουέ Μπακαγιόκο και το μόνο που απομένει είναι η συγκατάθεση των Μονεγάσκων. Αν και δεν θα έρθει... εύκολα αυτή!

Νικήτρια στη... μάχη για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο της Μονακό ετοιμάζεται να βγει η Τσέλσι.

Σύμφωνα με έγκυρο δημοσιογράφο του SkySports, οι Λονδρέζουν τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη, προκειμένου αυτός να μετακομίσει στο Στάμφορντ Μπριτζ από το καλοκαίρι και να εξαργυρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί (και) φέτος.

Τι απομένει σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του συγκεκριμένου ρεπόρτερ; Να συμφωνήσουν οι μπλε με την ομάδα του Ζαρντίμ! Κάτι διόλου εύκολο και σίγουρα όχι φθηνό... Υπολογίζεται πως η Τσέλσι θα χρειαστεί να προσφέρει ένα ποσό περίπου στα 40 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον 22χρονο Γάλλο χαφ, τον οποίο γλυκοκοιτάζουν κι άλλοι, αλλά η εξέλιξη πως ο ίδιος έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου, του δίνει το ξεκάθαρο προβάδισμα!

Τη τρέχουσα σεζόν, ο Μπακαγιόκο μετρά 40 εμφανίσεις (11 στο Champions League, όλες ως βασικός), αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στον άξονα της ομάδας του Πριγκιπάτου και όπως όλα δείχνουν ξεκινά, ουσιαστικά, η έντονη μεταγραφολογία γύρω από τους αστέρες της Μονακό. Σχεδόν όλοι τους, άλλωστε, βγάζουν... μάτια φέτος!

sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X