ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Aποφεύγει το νυστέρι ο Λουίζ

Χωρίς εγχείρηση θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τους πόνους που αισθάνεται στο γόνατο ο Νταβίντ Λουίζ εδώ και περίπου τρεις μήνες.

Το χτύπημα που δέχτηκε από τον Σέρχιο Αγουέρο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι στις 3 Δεκεμβρίου (σ.σ. νίκη των «μπλε» με 3-1) για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Βραζιλιάνο αμυντικό ο οποίος δεν θα ταξιδέψει στη Λατινική Αμερική για τις υποχρεώσεις του εθνικού συγκροτήματος της χώρας του απέναντι σε Ουρουγουάη και Παραγουάη (σ.σ. προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου) με σκοπό να αποφύγει ενδεχόμενη εγχείρηση στο τέλος της σεζόν.

«Η διακοπή μου δίνει την ευκαιρία να ξεκουράσω το γόνατό μου. Συνεχίζω να αισθάνομαι πόνους αλλά ο σύλλογος διαθέτει ένα εξαιρετικό ιατρικό επιτελείο και έχω εμπιστοσύνη σε αυτούς τους ανθρώπους. Με έχουν βοηθήσει πολύ και νομίζω πως δεν θα χρειαστώ εγχείρηση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Είμαι απογοητευμένος που δεν βρίσκομαι στην αποστολή της Εθνικής αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός στην «Standard Sport».

Πηγή: england365.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση