ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καντε… πέρα και στο Κύπελλο!

Από παντού περνάει το… τρένο της Τσέλσι!

Έχοντας βάλει, ήδη, το ένα χέρι πάνω στην κούπα της Premier League, οι «μπλε» συνέχισαν με… σπασμένα φρένα και στο Κύπελλο, επικρατώντας 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παίρνοντας το τελευταίο «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του θεσμού.

Συνεχίζουν, δηλαδή, φουλ για νταμπλ οι Λονδρέζοι, το «χρυσό» γκολ των οποίων πέτυχε στο 51ο λεπτό ο Ενγκολό Καντέ, που βλέπει… διαβόλους και κάτι παθαίνει!

Ο 25χρονος μέσος πέτυχε μόλις το δεύτερο τέρμα του με την μπλε φανέλα, έχοντας «γράψει» το παρθενικό του και πάλι απέναντι στη Γιουνάιτεντ, στην «τεσσάρα» του πρωταθλήματος, στις 23 του περασμένου Οκτώβρη.

Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, πως οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 35’, λόγω της -τουλάχιστον αυστηρής- αποβολής του Ερέρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, που πήγε να… αρπαχτεί, μάλιστα, με τον Αντόνιο Κόντε, αγωνίστηκε με πολλές απουσίες.

Όπως και να έχει, η Γιουνάιτεντ… χάθηκε μετά τη φάση της αποβολής και έτσι, δεν θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση