ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ισάξιος του Μέσι ο Αζάρ»

Μόνο με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, μπορεί να συγκριθεί ο... εξωπραγματικός φέτος Εντέν Αζάρ, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ!

Η αλλαγή στην ψυχολογία αλλά και στην αγωνιστική κατάσταση του Εντέν Αζάρ σε σχέση με πέρυσι, έχει άμεσο αντίκτυπο στην Τσέλσι και τις επιδόσεις της, ενώ λίγοι είναι οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να συγκριθούν πια μαζί τους, φτάνοντας στα επίπεδα του Λιονέλ Μέσι, όπως σχολίασε στην εκπομπή «Goals on Sunday» ο πρώην προπονητής της Έβερτον και νυν της εθνικής Βελγίου.

«Αυτά που κάνει στο γήπεδο είναι μοναδικά. Είναι αυτή η επιτάχυνση του και το στοπάρισμα με τη μπάλα, αλλά και το πώς στέκεται στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στους αντιπάλους. Μου θυμίζει σε πολλά πράγματα τον Μέσι.

Δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που να μπορούν να κοντρολάρουν τη μπάλα με τη μια επαφή και να προσπεράσουν τους αμυντικούς, όποτε και αν θέλουν να το κάνουν.

Στα 26 του, ο Εντέν είναι στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του και το σύστημα με το οποίο παίζει η Τσέλσι, που είναι το ίδιο με την εθνική ομάδα (του Βελγίου), του δίνει πραγματικά την άνεση να 'εκτοξευτεί' ποδοσφαιρικά. Πέρυσι, σαν αντίπαλος προπονητής, ήταν πιο εύκολο να τον αντιμετωπίσεις όταν έπαιζε ως αριστερό εξτρέμ. Φέτος ωστόσο είναι ακόμα δυσκολότερο να τον αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά», ήταν τα λόγια του Ισπανού προπονητή για τον Βέλγο επιθετικό μέσο.

Πηγή: www.england365.gr 

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση