ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στον αέρα ο Ντιέγκο Κόστα!

Από το πουθενά… βόμβα στο Νησί και την Τσέλσι, καθώς βγήκαν τα… μαχαίρια ανάμεσα στον Ντιέγκο Κόστα και τον Αντόνιο Κόντε.

Σύμφωνα με την Dailymail, ο Ισπανός επιθετικός παραπονέθηκε πως πονάει στην μέση και ισχυρίζεται πως αυτό οφείλεται στο βεβαρημένο ιστορικό του στον οπίσθιο μηριαίο!

Το ιατρικό επιτελείο των Λονδρέζων δεν συμμερίζεται τους «πόνους» του διεθνούς φορ, με τον Ιταλό κόουτς να τους... στηρίζει και ουσιαστικά να «αδειάζει» τον παίκτη του.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο 28χρονος φορ διαφωνεί κάθετα με τις τακτικές των γιατρών του κλαμπ, ο Κόντε δεν παίρνει το μέρος του και κάπως έτσι οι δύο άνδρες δεν είναι στα καλύτερά τους!

Ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος φέτος μετρά 14 γκολ και οδηγεί στο σκοράρισμα την ομάδα του, δεν συμπεριλήφθη στην αποστολή της Τσέλσι για το ντέρμπι με την Λέστερ, στο «King Power Stadium» και ουσιαστικά αυτό είναι το πρώτο «μήνυμα» για τα ... σύννεφα γύρω από τη σχέση των δύο πλευρών.

Επιπλέον, στο ρεπορτάζ της έγκριτης Dailymail τονίζεται ότι μετά από αυτή την εξέλιξη, πάγωσαν... αυτόματα οι σκέψεις της διοίκησης να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Ντιέγκο Κόστα, με τον μάνατζέρ του να βρίσκεται ΗΔΗ στην Κίνα, ψάχνοντας για «βασιλικές» προσφορές για τον πελάτη του.

Φυσικά, όλες αυτές οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι τα πάντα είναι ανοιχτά για το μέλλον της συνεργασίας Τσέλσι και Ντιέγκο Κόστα και ουδείς μπορεί να αποκλείσει ακόμα και το «διαζύγιο»!

sport-fm.gr

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση