ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έσωσε την παρτίδα ο Κόστα (vid)

Στην πρώτη της απώλεια υποχρεώθηκε η Τσέλσι, καθώς η ομάδα του Αντόνιο Κόντε αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Σουόνσι στην Ουαλία, έτσι η Μάντσεστερ Σίτι είναι πια μόνη στην κορυφή.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ντιέγκο Κόστα, καθώς ο Ισπανο-Βραζιλιάνος στράικερ πέτυχε και τα δύο γκολ των "μπλε", φτάνοντας τα 4 τέρματα σε ισάριθμες αγωνιστικές και είναι πρώτος σκόρερ της Premier League μαζί με Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Μίκελ Αντόνιο.

Άνοιξε το σκορ στο 18' και μετά την ανατροπή των Ουαλών ισοφάρισε στο 81' με εντυπωσιακό γυριστό σουτ, αν και η μπάλα βρήκε και σε αμυντικό.

Η Σουόνσι είχε ισοφαρίσει με το πέναλτι του Γκίλφι Σίγκουρντσον στο 59' και 3 λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Λίροϊ Φερ, σε γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς υπήρχε ξεκάθαρο φάουλ στον Κέιχιλ.

ΣΟΥΟΝΣΙ (5-4-1): Φαμπιάνσκι, Νότον, Φεντερίκο Φερνάντες, Τζόρντι Αμάτ, Κίνγκλσεϊ, Νιλ Τέιλορ (41' Μπάροου), Κορκ, Κι Σουνγκ-Γέουνγκ, Φερ, Σίγκουρντσον (89' Ρανχέλ), Γιορέντε.

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Μάτιτς (76' Φάμπρεγας), Οσκάρ (88' Μπατσουαγί), Ουίλιαν (77' Μόουζες), Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα.

ΤΣΕΛΣΙ: Τελευταία Ενημέρωση