ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τότεναμ: Γουάιτ Χαρτ Λέιν από χρόνου

Νέα παράταση πήρε η επιστροφή των Λονδρέζων στη φυσική τους έδρα

Κυριάκος Τοφή

Το γεγονός ότι η Τότεναμ δεν κινήθηκε στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι ξένισε, ωστόσο υπήρχε η δικαιολογία μιας και τα έξοδα ανακαίνισης της φυσικής της έδρας ήταν αρκετά. Παρόλ' αυτά τα τέλη Οκτωβρίου βρίσκουν την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο να πραγματοποιεί μια ασταθή πορεία που την φέρνει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και μακριά από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», καθώς με νεότερη πληροφόρηση, αυτό δεν θα είναι έτοιμο εντός του 2018!

Ο τελευταίος σχεδιασμός προνοούσε το άνοιγμα των θύρων του νέου γηπέδου χωρητικότητας 62 χιλιάδων θεατών στις 15 Σεπτεμβρίου, κατά την αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, με αντίπαλο την Λίβερπουλ. Πλέον η πλησιέστερη εφικτή ημερομηνία για διεξαγωγή αγώνα στο ανακαινισμένο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» είναι η 13η Ιανουαρίου 2019, δηλαδή τέσσερις και πλέον μήνες μετά την αρχική πρόβλεψη.

Σύμφωνα με κοινοποίηση μέσω του επίσημου λογαριασμού των Λονδρέζων στο Twitter, το γήπεδο δεν θα παραδωθεί εντός του τρέχοντος έτους καθώς συντρέχουν κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν την ασφάλεια των οπαδών. Ο πρόεδρος του συλλόγου Ντάνιελ Λέβι ανέφερε:

«Δεν περνά ούτε μια ώρα και όλο και κάποιος με ρωτάει για την κατάσταση του γηπέδου. Εύχομαι να ήμουν σε θέση να αναφερθώ σε συγκεκριμένη ημερομηνία και στον πρώτο εντός έδρας αγώνα μας στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν αλλά δεν μπορώ καθώς υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορούμε να καθορίσουμε και συνεχείς μετακινήσεις των προθεσμιών από τους κατασκευαστές.

Έχοντας τα πιο πάνω ως δεδομένα και γνωρίζοντας την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού κατά τις εορταστικές περιόδους του τελευταίου μήνα του χρόνου, έχουμε αποφασίσει όπως όλα τα εντός έδρας παιχνίδια εντός του 2018 θα γίνουν στο Γουέμπλεϊ, συμπεριλαμβάνομένου αυτού απέναντι στην Γουλβερθάμπτον στις 29 Δεκεμβρίου.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση

X