ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πιο ακριβός παίκτης στον κόσμο ο Κέιν!

Ο επιθετικός της Τότεναμ Χάρι Κέιν είναι ο πιο ακριβός παίκτης παγκοσμίως από άποψη προοπτικής μεταγραφής σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του CIES.

Mετά τη νέα του εξαιρετική χρονιά, η αξία του Χάρι ανέρχεται τώρα σε 201,2 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με την άποψη του διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Σπουδών, που βρίσκεται στην Ελβετία και δημιουργήθηκε το 1995 ως κοινοπραξία της FIFA με το Πανεπιστήμιο του Νοσατέλ.

Έτσι ξεπερνά δύο παίκτες της Παρί ΣΖ, τον Νεϊμάρ (197,5 εκατ. ευρώ) και Κιλιάν Μπαπέ (186,5 εκατ. ευρώ). Πίσω τους, στην τέταρτη θέση είναι ο Λιονέλ Μέσι με 184,2 εκατ. ευρώ.

Στις πρώτες δέκα θέσεις είναι παίκτες από έξι χώρες: Αγγλία (Κέιν και Αλί), Βέλγιο (Ντε Μπρόινε και Λουκάκου), Αργεντινή (Μέσι και Ντιμπάλα), Γαλλία (Μπαπέ και Γκριεζμάν), Βραζιλία (Νεϊμάρ) και Αίγυπτος (Σαλάχ).

Με 16 παίκτες, η Γαλλία είναι η πιο αντιπροσωπευόμενη χώρα στην σχετική λίστα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο (24ος, 103,4 εκατ. ευρώ) είναι ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής, ενώ ο Τζανλουίτζι Ντόναρουμα (73ος, 67,5 εκατ. ευρώ) είναι ο νεότερος.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση

X