ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λούκας: «Μπορούμε το Champions League»

Θετική σκέψη και σκληρή δουλειά είναι τα δύο συστατικά ακόμη και για κατάκτηση του Champions League

Θετική σκέψη και σκληρή δουλειά είναι τα δύο συστατικά ακόμη και για κατάκτηση του Champions League σύμφωνα με τον Λούκας Μόουρα, ο οποίος είναι πεπεισμένος πως η Τότεναμ έχει το βάθος για να φτάσει σε αυτό το επίτευγμα.

«Γιατί όχι; Το Champions League είναι το πιο δύσκολο κύπελλο αλλά νομίζω ότι είμαστε αρκετά επαρκείς για να το κατακτήσουμε. Τα μόνα που χρειάζονται είναι να σκέφτεσαι πάντα θετικά και να δουλεύεις σκληρά.

Πιστεύω ότι κάναμε τρομερό παιχνίδι απέναντι στην Γιουβέντους. Δεν είναι εύκολο να σκοράρεις στην Ιταλία. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και είμαι σίγουρος ότι στο επόμενο μπορούμε να κερδίσουμε, ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι έχοντας και τους οπαδούς μας, για να προχωρήσουμε παρακάτω στην διοργάνωση», ανέφερε αρχικά και προσέθεσε σε πιο προσωπικό επίπεδο:

«Είναι πολύ δύσκολο για έναν παίκτη το να μην παίζει. Πάντα θες να βρίσκεσαι στο χορτάρι, να παίζεις, αλλά αυτήν την περίοδο παρέμεινα θετικός και δούλεψα σκληρά, δίπλα στην οικογένειά μου, τους φίλους μου που μου έδωσαν την ευκαιρία να περιμένω για μια νέα εμπειρία. Πιστεύω πως τα πάω καλά και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Πηγή: england365.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση

Τότεναμ: Θέλει τον Λο Σέλσο

Τότεναμ: Θέλει τον Λο Σέλσο

Τον Τζιοβάνι Λο Σέλσο θέλει να αποκτήσει η Τότεναμ, αφού οι άνθρωποι της είναι εντυπωσιασμένοι από την φετινή επίδοση του ...
24sports team
 |  ΤΟΤΕΝΑΜ
X