ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξωφρενικό! Θέλει 350 εκατομμύρια ευρώ για τον Κέιν η Τότεναμ!

Η Τότεναμ δεν είναι αρνητική στην πώληση του Χάρι Κέιν το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει θα πρέπει να δώσει 350 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «El Pais», πριν από περίπου μία εβδομάδα μάνατζερ, ο οποίος εκπροσωπούσε τη Ρεάλ Μαδρίτης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του αγγλικού συλλόγου, Ντάνιελ Λέβι.

Ο διοικητικός ηγέτης της Τότεναμ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συναινέσει στην αποχώρηση του Άγγλου επιθετικού και όρισε την τιμή πώλησής του: 350 εκατομμύρια ευρώ!

Για τους γνωρίζοντες, ο Λέβι είναι σκληρός διαπραγματευτής και δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει σε μερικούς μήνες το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του για... ψίχουλα.

Όπως συνέβη και στην περίπτωση του Γκάρεθ Μπέιλ, η μεταγραφή του οποίου αποτέλεσε ρεκόρ όταν πραγματοποιήθηκε, έτσι και τώρα ο Λέβι θέλει να γράψει ιστορία. Και, φυσικά, να βάλει στο ταμείο κάμποσα εκατομμύρια ευρώ.

Είναι άγνωστο αν οι Μαδριλένοι (ή οποιοσδήποτε άλλος ευρωπαϊκός σύλλογος) μπορεί να δαπανήσει τέτοιο ποσό ή θα στραφεί τελικά σε άλλες σαφώς πιο οικονομικές λύσεις, όπως για παράδειγμα μπορεί να είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

 

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση

X