ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα όνειρα που έγιναν… εφιάλτες! (vid)

Κακή εμφάνιση, στο χειρότερο χρονικό σημείο της Πρέμιερ Λιγκ, πραγματοποίησε η Τότεναμ, η οποία με την ήττα της στο λονδρέζικο ντέρμπι από τη Γουέστ Χαμ (1-0 εκτός έδρας) ουσιαστικά… παραδόθηκε από τη διεκδίκηση του φετινού τίτλου, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στην Τσέλσι!  

Από τα χειρότερα ματς της Τότεναμ για φέτος… Οι ποδοσφαιριστές του Ποκετίνο, ενδεχομένως επηρεασμένοι  από την πίεση της μάχης για την κορυφή, δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στη σημαντικότερη ίσως αποστολή τους με αποτέλεσμα να υποστούν… καταστροφική ήττα!

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης για τα «σφυριά» σημείωσε στο 65' ο Λανσίνι!

Με το αποτέλεσμα αυτό, τα «σπιρούνια» παρέμειναν στο -3 από την πρωτοπόρο Τσέλσι, η οποία από τη μεριά της έχει την ευκαιρία να αυξήσει την απόσταση στους 6 πόντους, μόλις τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της περιόδου.

Το ματς:

Ένα πρώτο ημίχρονο που θύμισε πολύ εκείνο απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας πραγματοποίησε στην έδρα της Γουέστ Χαμ η ομάδα της Τότεναμ! Τα «σπιρούνια» είχαν την κυκλοφορία και γενικότερα τον έλεγχο του αγώνα, όμως υστερούσε και πάλι στην τελική προσπάθεια.

Από τη μεριά της, η Γουέστ Χαμ - πιο ενθουσιώδης- κατάφερε να προκαλέσει κινδύνους στην άμυνα της αντιπάλου, όμως το γκολ δεν ήρθε. Η φάση που άναψε τα αίματα, σε ένα ούτως ή άλλως δυνατό παιχνίδι, έγινε στο 26', όταν ο Λανσίνι έπεσε εντός της περιοχής από την έξοδο του Γιορίς και ο πάγκος των «σφυριών» διαμαρτυρήθηκε- κακώς- για πέναλτι.

Καλός ρυθμός, καλό ματς, με την Τότεναμ όπως γράψαμε και παραπάνω, να δυσκολεύεται στη δημιουργία ευκαιριών.

Πάνω κάτω ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με την Τότεναμ να ελέγχει την κυκλοφορία και τη Γουέστ Χαμ να απειλεί! Η σημαντική… διαφορά με το πρώτο μέρος ήταν η εξής: Τα «σφυριά» εκμεταλλεύτηκαν - αυτή τη φορά- τις ευκαιρίες τους και άνοιξαν το σκορ στο 65' με τον Λανσίνι, ρίχνοντας στο καναβάτσο την αντίπαλό τους.

Οι παίκτες του Ποκετίνο πανικοβλήθηκαν! Είδαν ότι τα όνειρά τους για κορυφή άρχισαν να απομακρύνονται και το παιχνίδι τους, όσο και αν προσπάθησαν να επανέλθουν, έγινε πιο άναρχο! Ο Αργεντινός προπονητής προέβη σε ορισμένες… επιθετικές αλλαγές, όμως οι αντίπαλοι- καλά οργανωμένοι- δεν είχαν πρόβλημα να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, ρίχνοντας εκτός απροόπτου τίτλους τέλους στα όνειρα της Τότεναμ για την πρώτη θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Φόντε, Ριντ, Κόλινς, Μπάιραμ, Κουγιατέ, Νομπλ, Κρέσγουελ, Λανσίνι (90+3' Φερνάντες), Αγιού (84' Σνόντγκρας), Καλέρι (89' Φλέτσερ)

Τότεναμ: Γιορίς, Γουόκερ (80' Τρίπιερ), Αλντερβάιρελντ, Βερτόνγκεν (67' Ντεμπελέ), Ντέιβις, Ντάιερ, Γουανιάμα (73' Γιάνσεν), Σον, Έρικσεν, Άλι, Κέιν 

 

Πηγή:england365.gr

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση