ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το παλεύει για Άρσεναλ ο Ρόουζ

Δεν αποκλείει την επιστροφή του Ντάνι Ρόου, στο ντέρμπι με την Άρσεναλ ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Στις προπονήσεις της Τότεναμ έπειτα από τρεις μήνες επέστρεψε ο Ντάνι Ρόουζ, αφού ανάρρωσε πλήρως από τον τραυματισμό του στο γόνατο. Ο Ρόουζ έπαιξε τελευταία φορά στην ισοπαλία της Τότεναμ με τη Σάντερλαντ στις 31 Ιανουαρίου, όπου και τραυματίστηκε και αυτή είναι σημαντική επιστροφή για τους "σπερς", καθώς ο Αργεντινός τεχνικός μπορεί να συμπεριλάβει τον παίκτη στον κυριακάτικο αγώνα με την Άρσεναλ.

Για τον 26χρονο αμυντικό μίλησε ο προπονητής της Τότεναμ, λέγοντας πως: «Είναι δύσκολο. Την επόμενη Κυριακή θα συμπληρωθούν τρεις μήνες από την ημέρα που τραυματίστηκε. Θα δούμε. Σήμερα, άρχισε να γυμνάζεται με την ομάδα. Θα δούμε πως θα αντιδράσει τις επόμενες μέρες. Τότε θα ξέρουμε. Ήμασταν προσεκτικοί μαζί του, αλλά χαιρόμαστε που τα πηγαίνει καλά. Ελπίζουμε να βρίσκεται μαζί μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πρέπει να τον ελέγξουμε και ο ίδιος πρέπει να ξαναβρεί το συναίσθημα του ανταγωνισμού έπειτα από τρεις μήνες. Είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να τον υπολογίζουμε για τη 18άδα την Κυριακή».

Στη θέση του τραυματία Ρόουζ έπαιξε ο Μπεν Ντέιβις, ο οποίος, όμως,έλειψε από την αναμέτρηση με την Τσέλσι για τα ημιτελικά του FA Cup. Ο Ποκετίνο, επίσης, απάντησε για το αν ο Ντέιβις είναι τραυματίας. «Ο Μπεν είναι καλά, έχει παίξει πολλά παιχνίδια σε τρεις μήνες και κάποιες φορές πρέπει να ξεκουράσουμε μερικούς παίκτες. Ο Μπεν είναι καλά για αύριο, απλά έπρεπε να ξεκουραστεί».

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση