ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βλέπει» Ντάγκλας Κόστα

Η Τότεναμ εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Μπάγερν Μονάχου, Ντάγκλας Κόστα, που έχει χάσει την θέση του στην ενδεκάδα μετά την έλευση του Κάρλο Ανσελότι στην ομάδα.

Οι απαιτήσεις του Ντάγκλας Κόστα για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπάγερν δεν έχουν εισακουστεί από τους διοικούντες της ομάδας, με τον Βραζιλιάνο να παρουσιάζεται υπ' ατμόν από το Μόναχο.

Ο παίκτης κοστολογείται 25-30 εκατομμύρια λίρες, ποσό λογικό αν αναλογιστεί κανείς την απόδοση του 26χρονου επί της θητείας του Γκουαρντιόλα στην ομάδα.

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο φέρεται να επιθυμεί την μεταγραφή του παίκτη στην Τότεναμ,προσθέτοντας άλλο ένα στήριγμα στον κεντρικό επιθετικό Χάρι Κέιν, πέραν των Έρικσεν κα Άλι.

Εν τοιαύτη περιπτώσει τα «σπιρούνια» θα διαμορφώσουν ένα πλήρες ρόστερ με το απαιτούμενο βάθος ώστε να αντεπεξέλθουν σε μία μακρά σεζόν που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και το Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ως υψηλότερο εμπόδιο τον σφοδρό ανταγωνισμό των ομάδων που θα ενδιαφερθούν για τον Βραζιλιάνο.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X