ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ευτυχισμένος ο Ποκετίνο

Περιχαρής για τις επιδόσεις που κατέγραψε, τόσο η ομάδα του, όσο και ο στράικερ αυτής, Χάρι Κέιν, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά την ευρεία νίκη (4-0) επί της Μπόρνμουθ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ο Αργεντινός κόουτς κλήθηκε να σχολιάσει το ρεκόρ νικών που κατέγραψαν τα «σπιρούνια» με την 7η σερί νίκη τους στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και την εκπληκτική επίδοση του 23χρονου φορ της ομάδος, ο οποίος με το γκολ που πέτυχε χθες (15/4, κάνοντας το 3-0) έγινε ο 4ος ποδοσφαιριστής που καταφέρνει να σπάσει το «φράγμα» των 20 τερμάτων για τρίτη διαδοχική σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, από κοινού με τους Άλαν Σίρερ, Τιερί Ανρί και Ρουντ φαν Νίστελρόι.

«Η απόδοσή μας ήταν εκπληκτική και όλα τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί τους. Αυτό που έχουμε πετύχει είναι εκπληκτικό και νιώθω περήφανος, όπως το ίδιο νιώθουν και όλοι στο σύλλογο. Ήταν ένα σπουδαίο επίτευγμα σε ένα μεγάλο κλαμπ», ανέφερε αρχικά ο Ποκετίνο για τις επτά απανωτές νίκες στην Πρέμιερ και μιλώντας για τον Χάρι Κέιν, προσέθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το μεγάλο του αυτό κατόρθωμα. Αξίζει τα καλύτερα και όλα όσα όμορφα του συμβαίνουν.Το να βοηθάει κάποιος την ομάδα του, με τον τρόπο που το κάνει ο Χάρι είναι κάτι το φανταστικό».

 

Πηγή:england365.gr

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση

X