ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μέσι» της Τότεναμ ο Κέιν!

Με αφορμή την επιστροφή του Χάρι Κέιν στο σημερινό ματς με τη Γουότφορντ, ο προπονητής της Τότεναμ παραλλήλισε το ρόλο του Άγγλου φορ με εκείνον που έχει ο Λιονέλ Μέσι, στην Μπαρτσελόνα.

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο θέλησε να δείξει με αυτόν τον τρόπο το πόσο καταλυτική είναι η συμβολή του 23χρονου στράικερ στους αγώνες των Λονδρέζων, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου κατά τη συνέντευξη Τύπου, ο οποίος επισήμανε πως παρά την απουσία του Κέιν στους τρεις τελευταίους αγώνες, η Τότεναμ έδειξε να μην έχει επιθετικό πρόβλημα, καθώς εκτός από ισάριθμες (τρεις) νίκες, σημείωσε και επτά τέρματα.

«Είναι τρελό αυτό που με ρωτάτε, φυσικά και δεν αμφιβάλλω καθόλου για την αξία του Χάρι! Είτε παίζει από την αρχή, είτε μπαίνει αργότερα στο ματς, αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους καλύτερούς μας παίκτες. Στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι ήταν τραυματίας για έναν μήνα, όμως η Μπαρτσελόνα εξακολουθούσε να κερδίζει και μετά, όταν ήταν και πάλι διαθέσιμος, δεν αναρωτήθηκε κανείς σχετικά με την παρουσία του. Τα ονόματα είναι διαφορετικά, δεν λέω, μα δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Χάρι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που διαθέτουμε», σχολίασε ο 45χρονος κόουτς.

Πηγή: england365.gr

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση