ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο όρος του Γιορίς

Την παραμονή του Μαουρίσιο Ποκετίνο στον πάγκο της Τότεναμ θέτει ως προϋπόθεση ο Ούγκο Γιορίς προκειμένου να συνεχίζει να υπερασπίζεται την εστία της.

«Παίζει μεγάλο ρόλο για μένα. Η σχέση μας δεν περιορίζεται στο ποδόσφαιρο, έχουμε ταιριάξει σαν άνθρωποι και, κάποια στιγμή, θα γίνει ο καλύτερος προπονητής του κόσμου. Για εμένα, είναι ήδη ο καλύτερος. Η παρουσία του και η σχέση μας είναι τα κυριότερα στοιχεία για εμένα», δήλωσε σχετικά. 

Ο Γιορίς μετακινήθηκε από τη Λιόν στην Τότεναμ το 2012 και έχει κάνει 200 εμφανίσεις. Αν και δεν έχει κατακτήσει τίποτα στην Αγγλία, θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων. 

«Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να αρνηθείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είμαι απεγνωσμένος. Μερικές ομάδες είναι άξιες θαυμασμού για αυτά που έχουν πετύχει, είναι «τέρατα». Η Τότεναμ δεν είναι ομάδα που νικάει συνεχώς, αλλά προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάτι. Δεν είναι εύκολο να ανταγωνιστείς τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, αλλά είναι ένα κίνητρο», τόνισε ο Γάλλος διεθνής γκολκίπερ. 

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση