ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο Κέιν μπορεί να σπάσει το ρεκόρ μου»

Ο Χάρι Κέιν είναι ένας ποδοσφαιριστής που εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα και ακόμα και ο κορυφαίος όλων στην πρέμιερ λιγκ Άλαν Σίρερ τον αποθεώνει:

«Σκοράρει περισσότερα από είκοσι γκολ σε κάθε σεζόν κατά μέσο όρο, κάτι που σημαίνει πως είναι εδώ για να μείνει. Αν πρέπει να βελτιώσει κάτι, είναι το να μάθει να κρατάει την μπάλα περισσότερο», είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. 

«Είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες και θα τον ήθελα σίγουρα στην ομάδα μου. Βλέπω λίγα στοιχεία από εμένα στο παιχνίδι μου και κάποια από τον Τέντι Σέριγχαμ», τόνισε ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου, προσθέτοντας, «Αν μείνει στην Τότεναμ για τα επόμενα δέκα χρόνια και είναι σε φόρμα, ίσως σπάσει το ρεκόρ μου». 

«Κάποια μέρα θα καταρριφθεί, είμαι σίγουρος. Γνώρισα τον Χάρι και είναι καλό παιδί, θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν το κατέρριπτε αυτός. Ελπίζω όμως, να κρατήσει κάποια χρόνια ακόμα, ώστε να το απολαύσω για λίγο ακόμα», δήλωσε για το ρεκόρ του ο Άλαν Σίρερ. 

Ο 23χρονος επιθετικός έχει βρει τα αντίπαλα δίχτυα 66 φορές στις 107 συμμετοχές του στο αγγλικό πρωτάθλημα και αν συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται να κάνει δικό του το ρεκόρ των περισσότερων γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ που είναι τα 260 του Σίρερ. 

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση