ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρόκριση στους «8» με χατ-τρικ του Κέιν

Δώστε του λονδρέζικα ντέρμπι! Ο Χάρι Κέιν σημείωσε χατ-τρικ για λογαριασμό της Τότεναμ απέναντι στη Φούλαμ και της χάρισε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας με σκορ 3-0, βρίσκοντας δίχτυα για 20η φορά σε 22 παραδοσιακά ματς της πρωτεύουσας σε όλες τις διοργανώσεις!

Τα εύσημα πρέπει να πάνε και στον Κρίστιαν Έρικσεν ο οποίος δημιούργησε τα δύο πρώτα γκολ του συμπαίκτη του, που ολοκλήρωσε την τριπλέτα και αντικαταστάθηκε.

Οι Spurs έγιναν η 5η κατά σειρά ομάδα από τα έξι ζευγάρια που έχουμε δει έως τώρα στη φάση των «16» (το Χάντερσφιλντ-Μάντσεστερ Σίτι έληξε 0-0 και θα παιχτεί επαναληπτικός) μετά τις Λίνκολν, Μίντλεσμπρο, Μίλγουολ και Τσέλσι. Στις 18:15 το Μπλάκμπερν-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Δευτέρα στις 21:55 το Σάτον-Άρσεναλ.

Στο παιχνίδι, ήδη μέχρι το 6λεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν αναγκάσει τον Μάρκους Μπετινέλι σε δύο επεμβάσεις, μία σε προσπάθεια του Ντέλε Άλι και μία σε τετ-α-τετ με τον Έρικσεν, για να ανταμειφθούν για τις προσπάθειές τους στο 16' κυρίως εξαιτίας της οξυδέρκειας που επέδειξαν ο Δανός και ο Κίραν Τρίπιερ. Ο δεύτερος εκτέλεσε γρήγορα πλάγιο, ο πρώτος σέντραρε και ο Κέιν με μια βουτιά και απλωμένο πόδι έκανε το 1-0.

Αφού οι παίκτες του Μαουρίσιο Ποτσετίνο δεν το πλήρωσαν μετά από λάθος του Μίκαελ Φορμ που ξεκίνησε κάτω από την εστία, λίγο έλειψε να κάνουν το 2-0 από νέο κακό υπολογισμό στον αγώνα, όμως ο και πάλι πρωταγωνιστής Έρικσεν δεν βρήκε στόχο. Στο 28' ο Χάρι Γουίνκς χρίστηκε προσωρινά σκόρερ, αφού αρχικά ο Κέιν υποδείχθηκε και στην συνέχεια καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ στο χτίσιμο της φάσης. Το ημίχρονο έκλεισε με τη Φούλαμ να χάνει δύο μεγάλες στιγμές για την ισοφάριση, κάτι που πλήρωσε με την επιστροφή της από τα αποδυτήρια.

Με σχεδόν ίδιο τρόπο, από τον Τρίπιερ στον Έρικσεν κι από εκεί στον Κέιν, η Τότεναμ έφτασε στο 2-0 στο 51' και στην ουσία καθάρισε το παιχνίδι. Ο Άγγλος διεθνής έφτασε πολύ κοντά στο 3-0 στο 70', για να το διαμορφώσει τρία λεπτά αργότερα όταν από πάσα του Άλι στον χώρο και σεντερφορίσιο τελείωμα (δεν τα χάνει τέτοια ένας-με-έναν) έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Πηγή: england365.gr

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση