ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όουεν: «Άλλαξε νοοτροπία η Τότεναμ»

Την αλλαγή νοοτροπίας στην Τότεναμ τόνισε σε δηλώσεις του ο Μάικλ Όουεν, ο οποίος υπογράμμισε το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι δεν αφήνουν πλέον εύκολα τους καλούς τους παίκτες να αποχωρούν για άλλες πολιτείες, αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την περίπτωση του Ντέλε Άλι και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο παλαίμαχος φορ για τον Άγγλο μέσο και την Τότεναμ σε συνέντευξη Τύπου στο Νησί:

«Ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης έρχονται για έναν παίκτη σχετικά συχνά, ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν ο τελευταίος σπουδαίος που απέκτησαν και κάνουν προσεκτικές κινήσεις γιατί το να βελτιώσουν το ρόστερ τους δεν είναι εύκολο.

Ο Ντέλε Άλι είναι σίγουρα ένας παίκτης που θα μπορούσε να παίξει σε ένα τέτοιο κλαμπ. Το αν θέλει εκείνος να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό είναι άλλο θέμα από το αν θα τον αφήσει η Τότεναμ να φύγει.

Η Τότεναμ συνήθιζε να είναι ένα κλαμπ που πουλάει, όπως με τους Μπερμπάτοφ, Κιν, Μόντριτς, Κάρικ και πολλούς άλλους παίκτες κατά καιρούς, πλέον όμως έχουν διαφορετική νοοτροπία. Έχουν στρέψει την προσοχή τους στο να κερδίσουν την Πρέμιερ Λιγκ και για να το πετύχουν αυτό, πρέπει να κρατήσουν τους καλύτερους παίκτες του.

Πηγή: www.england365.gr

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X