ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιορίς: «Με έσωσαν οι συμπαίκτες μου»

Τα εύσημα στους υπόλοιπους παίκτες της Τότεναμ που αγωνίστηκαν απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και που με την απόδοσή τους ισοφάρισαν, τόσο το σκορ του αγώνα (2-2), όσο και την κακή απόδοση του ιδίου στο ματς, απέδωσε ο τερματοφύλακας και αρχηγός των «σπιρουνιών», Ούγκο Γιορίς.

 «Δυστυχώς, συμβαίνει κι αυτό. Ευτυχώς, αυτό δεν επηρέασε αρνητικά το αποτέλεσμα. Οι συμπαίκτες μου με έσωσαν αυτή τη φορά! Αλλά κι αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Πρέπει να το αποδεχθείς, να συνεχίσεις τη δουλειά και να προσπαθήσεις να γίνεις ακόμα πιο αποφασιστικός για χάρη της ομάδας», δήλωσε σε Μέσο της πατρίδας του ο Γάλλος γκολκίπερ, ο οποίος με τα δύο σφάλματα, στα οποία υπέπεσε στο ματς του περασμένου Σαββάτου (21/1) στο «Έτιχαντ» έδωσε το δικαίωμα στους «πολίτες» να προηγηθούν έναντι της ομάδας του με 2-0.

Επιπλέον, ο 30χρονος πορτιέρε δεν παρέλειψε να επαινέσει τον 20χρονο Άγγλο συμπαίκτη του στους Λονδρέζους, Ντέλε Άλι, ο οποίος βρήκε... δίχτυα για 11η φορά στην εφετινή Πρέμιερ Λιγκ και ήταν και πάλι ένας από τους πρωταγωνιστές της Τότεναμ, εν προκειμένω, στον αγώνα απέναντι στη Σίτι. Ειδικότερα, για τον νεαρό επιθετικό μέσο, ανέφερε:

«Έχει κάτι το ιδιαίτερο. Αν συνεχίσει με την ίδια νοοτροπία που έχει τώρα, την επιθυμία του αυτή να θέλει να φτάνει πάντοτε στα όριά του και να προοδεύει διαρκώς, τότε θα κάνει μία σπουδαία καριέρα».

Πηγή: www.england365.gr

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X