ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καθησύχασε για Φερτόνχεν ο Ποκετίνο

Το ότι ο τραυματισμός του αμυντικού της ομάδας, Γιαν Φερτόνχεν, δεν εμπνέει τόσο μεγάλο φόβο, όσο είχε αρχικώς εκτιμηθεί, δήλωσε ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός επισήμανε ότι ο 29χρονος μπακ δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε κάποια επέμβαση στον αριστερό του αστράγαλο, ο οποίος γύρισε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, και έτσι, ο παίκτης αναμένεται, όπως είπε και ο Ποκετίνο, να επανέλθει πολύ πιο ομαλά στους αγωνιστικούς χώρους.

«Όταν κάνεις θετικές σκέψεις, είναι πολύ πιο εύκολο να αναρρώσεις από έναν τέτοιο τραυματισμό. Το καλό για εκείνον είναι ότι δεν θα χρειαστεί να κάνει εγχείρηση», σχολίασε ο 44χρονος κόουτς των «πετεινών» για τον αριστεροπόδαρο Βέλγο που θα παραμείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον έξι εβδομάδες, ενώ υπερασπιζόμενος το «βάθος» του συνόλου του, προσέθεσε:

«Έχουμε παίκτες πάντως, οι οποίοι μπορούν να τον αντικαταστήσουν και είμαστε πολύ χαρούμενοι για το υλικό που διαθέτουμε».

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο Φερτόνχεν είχε απουσιάσει έως τώρα -ελέω συμπλήρωσης καρτών- σε ένα μόλις παιχνίδι για το αγγλικό πρωτάθλημα, στο οποίο η δεύτερη της βαθμολογίας, Τότεναμ, διαθέτει ύστερα από 21 αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί, την καλύτερη άμυνα με 14 γκολ παθητικό.

Πηγή: england365.gr

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση