ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα απίστευτα στατιστικά του Ντέλε Άλι

Χωρίς αμφιβολία, ο Ντέλε Άλι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής που καθόρισε τη νίκη της Τότεναμ επί της Τσέλσι. Οι αριθμοί αποδεικνύουν περίτρανα πως μόνο τυχαία και περιστασιακή δεν ήταν η εμφάνισή του στο ντέρμπι:

-Ο Ντέλε Άλι μπαίνει στον πίνακα των σκόρερ για τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές. Πέτυχε γκολ κόντρα σε Σαουθάμπτον, Γουότφορντ και Τσέλσι.

-Η Τότεναμ φεύγει αήττητη από το γήπεδο σε ματς της Πρέμιερ Λιγκ κάθε φορά που σκοράρει ο Άλι. Συγκεκριμένα μετράει 16 παιχνίδια με 12 νίκες και 4 ισοπαλίες.

-Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός βρήκε 10 φορές δίχτυα, αριθμό που έχει ήδη φτάσει φέτος σε μόλις 19 ματς.

-Από την αρχή της σεζόν 2015-16 έως και σήμερα έχει σκοράρει 20 φορές, κάτι που κανείς μεσοεπιθετικός της Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει καταφέρει.

-Επίσης κανένας ποδοσφαιριστής κάτω των 23 ετών που αγωνίζεται στα 5 καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, δεν έχει φτάσει τα 20 γκολ, μετρώντας από την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

-Ο Ντέλε Άλι χρειάστηκε 52 αγώνες για να φτάσει τα 20 τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ, την ίδια στιγμή που ο Σκόουλς για να σημειώσει τον ίδιο αριθμό τερμάτων χρειάστηκε 74 παιχνίδια, ο Μπέκαμ 90, ο Λάμπαρντ 140 και ο Τζέραρντ 169!

-Η Τσέλσι δέχθηκε δύο γκολ από κεφαλιά ενώ μέχρι και το ντέρμπι με την Τότεναμ δεν είχε δεχθεί κανένα καθ’ αυτό τον τρόπο.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση