ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Άλι της έβαλε φρένο

24sports team

info@24sports.com.cy

Κι όμως, η Τσέλσι χάνει! Μετά από 13 συνεχόμενες νίκες, οι «μπλε» γνώρισαν την ήττα από την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για την 20ή αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Στους εφτά βαθμούς πλέον η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλό από πλευράς ρυθμού, όμως οι καλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες δεν ήταν πολλές. Η Τσέλσι απείλησε πρώτη με τον Αζάρ στο 5’ ενώ για τα «σπιρούνια», που φάνηκαν πιο επικίνδυνα στο πρώτο μέρος, ξεχώρισε το σουτ του Έρικσεν στο 23’. Το σκορ άνοιξε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν ο Έρικσεν σέντραρε από δεξιά και ο Άλι με πανέμορφη κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην Τότεναμ.

Οι «μπλε» μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και βρήκαν δύο καλές φάσεις για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα μέσα σε ένα τρίλεπτο με τους Κόστα και Αζάρ, όμως οι ίδιοι πρωταγωνιστές έκαναν ξανά τη διαφορά για τους γηπεδούχους. Ο Έρικσεν βρήκε ξανά το κεφάλι του Άλι που διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του στο 54’ και της επέτρεψε να βάλει γερές βάσεις για τη νίκη. Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, στο υπόλοιπο του ημιχρόνου δεν καταγράφηκε κάτι το αξιόλογο με αποτέλεσμα το 2-0 να παραμείνει αναλλοίωτο.

Συνθέσεις
Τότεναμ: Γιορίς, Ντάιερ, Αλντερβέιρελντ, Βερτόνγκεν, Γουόκερ, Ρόουζ, Γουανιάμα, Ντεμπελέ (74’ Γουίνκς), Έρικσεν, Άλι (86’ Σισοκό), Κέιν (90+2’ Σον).
Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Λουίζ, Κέιχιλ, Μόουζες (85’ Μπατσουαγί), Αλόνσο (65’ Γουίλιαν), Καντέ (79’ Φάμπρεγας), Μάτιτς, Πέδρο, Αζάρ, Κόστα.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση