ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αξίζει πάνω από 50 εκατομμύρια ο Άλι»

Για την αγωνιστική «εκτόξευση» του Ντέλε Άλι μίλησε στο Sky Sports o Τζέιμι Ρέντναπ, για τον οποίο η αξία του νεαρού μέσου έχει φτάσει τουλάχιστον τα 50 εκατομμύρια λίρες στο μεταγραφικό «παζάρι», ενώ έχει τη δυνατότητα να ανέβει ακόμα περισσότερο!

Kόντρα στη Σαουθάμπτον την περασμένη Τετάρτη (νίκη με 1-4 για την Τότεναμ), ο Ντέλε Άλι συμπλήρωσε 50 συμμετοχές σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, στις οποίες έχει πετύχει μάλιστα 16 τέρματα αλλά και έχει μοιράσει 10 ασίστ, επιδόσεις πραγματικά εντυπωσιακές για την ηλικία του!

Πάνω σε αυτό στάθηκε και ο πρώην παίκτης των Λονδρέζων (2002-2005) Tζέιμι Ρέντναπ, μιλώντας στο Sky Sports με άκρως κολακευτικά λόγια για τον 20χρονο παίκτη: «Έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει ένας εκ των κορυφαίων μέσω στην κόσμο. Πλήρωσαν μόλις 5 εκ. λίρες (στην Μίλτον Κέινς Ντονς) για εκείνον, τώρα αξίζει παραπάνω από 50! Σκοράρει, δημιουργεί τέρματα για τους συμπαίκτες του και έχει αυτή την ένταση που κατέχουν όλοι οι σπουδαίοι μέσοι.

Η Τότεναμ είναι πραγματικά τυχερή που τον έχει. Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα έχει εξελιχθεί σε έναν απ’ τους καλύτερους παίκτες της. Πιστεύω υπάρχουν πολλά ακόμα που δεν έχουμε δει από εκείνον ακόμα», συμπλήρωσε ο πρώην Άγγλος μέσος.

Πηγή: england365.gr

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X