ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O Ποκεντίνο για Σισοκό

Ο Γάλλος μέσος κόστισε το περσινό καλοκαίρι στην Τότεναμ 30 εκατομμύρια λίρες, χωρίς όμως να έχει καταφέρει μέχρι τώρα να πείσει με τις εμφανίσεις του, γεγονός που τόνισε ο προπονητής των Λονδρέζων.

«Ο Σισοκό πρέπει να μάθει τον τρόπο που λειτουργεί αγωνιστικά η Τότεναμ. Πρέπει να δουλέψει σκληρά και να δείξει ότι δικαιούται να είναι στην ομάδα. Το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει με τα λεφτά, αλλά με το να δείχνεις στις προπονήσεις πως είσαι καλύτερος από τους υπόλοιπους συμπαίκτες σου και ότι αξίζεις ή όχι να παίζεις. Έκανα την απόφαση μου και πιστεύω πως οι παίκτες που αγωνίστηκαν (σ.σ εννοώντας στο ματς με την Τσέλσι) άξιζαν να συμπεριληφθούν στο ματς, δεν υπάρχει κάτι άλλο πάνω σε αυτό», ανέφερε ο Αργεντίνος σχετικά με την επιλογή του να μην βρίσκεται ο Μούσα Σισοκό στην αποστολή του αγώνα του Σαββάτου, για να προσθέσει αργότερα:

«Δεν με απογοητεύει προσωπικά. Υπογράφεις έναν παίκτη και έχεις μετά την προσδοκία για κάτι, που μπορεί να μην το βρεις. Αν κάποιος άλλος αξίζει να παίξει, όπως ο Βίνσεντ Γιάνσεν ή ο Τζος Ονόμα, τότε τον επιλέγεις».

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση