ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κόπηκε» ο Κέιν!

Την απόφαση να αφήσει εκτός αποστολής τον Χάρι Κέιν για τη φιλική αναμέτρηση με την Ισπανία έλαβε το τεχνικό τιμ της εθνικής Αγγλίας, κάτι που σημαίνει ότι ο διεθνής επιθετικός επιστρέφει νωρίτερα στην Τότεναμ!

Με τον Άγγλο διεθνή να είναι ακόμη πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης, μετά την πολύμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους, ο προπονητής των «τριών λιονταριών», Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, θεώρησε προτιμότερο να τον «κόψει» από το φιλικό με τους «φούριας ρόχας», προκειμένου να του δώσει τη δυνατότητα να δουλέψει γρηγορότερα και πιο εντατικά με τον σύλλογο του!

«Ο Χάρι επέστρεψε στην Τότεναμ. Μπορεί να επέστρεψε στην αποστολή μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχει αγωνιστεί σε 90λεπτο για επτά εβδομάδες. Είναι σημαντικό για εκείνον να ακολουθήσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα προπόνηση. Ευχαριστούμε πολύ την Τότεναμ που μας επέτρεψε να τον έχουμε μαζί μας για τα προκριματικά», τόνισε χαρακτηριστικά ο κόουτς της εθνικής Αγγλίας.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρόσφατο ματς με την Σκωτία, ο Κέιν βρισκόταν στον πάγκο αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε. Υπήρχε, βέβαια, σκέψη να πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής, όμως το τεχνικό τιμ αποφάσισε- μετά την ασφαλές προβάδισμα που πήρε γρήγορα η ομάδα- να μην τον πιέσει. 

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση