ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποκετίνο: «Πολύ απογοητευμένοι, καμία δικαιολογία...»

Τη μεγάλη του απογοήτευση για την εντός έδρας ήττα (1-0) από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, για την οποία, μάλιστα, όπως είπε, δεν δικαιούται να δικαιολογηθεί ούτε ο ίδιος ούτε οι παίκτες του, αποκάλυψε ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, μετά το τέλος του χθεσινού (2/11) παιχνιδιού στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, γιατί ήμασταν ανεπαρκείς και φέραμε ένα κακό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν έφταιγε ούτε ο αγωνιστικός χώρος, ούτε το «Γουέμπλεϊ». Δεν είχαμε ενέργεια και δεν ήμασταν επιθετικοί», ανέφερε ο Αργεντινός τεχνικός, για να συμπληρώσει:

«Οι παίκτες μου είναι φανερά απογοητευμένοι και πρέπει να τους ανεβάσουμε το ηθικό. Οφείλουμε να ασκήσουμε κριτική στους εαυτούς μας και ο μοναδικός τρόπος για να αλλάξουμε την κατάσταση είναι να δουλέψουμε σκληρά, να αναλύσουμε τι έφταιξε και να το διορθώσουμε».

Ύστερα από την πρεμιέρα των ομίλων και την ήττα (2-1) από τη Μονακό, τα «σπιρούνια» έχασαν και το δεύτερο παιχνίδι που έχουν δώσει στο «Γουέμπλεϊ», γεγονός που τους κατατάσσει πλέον στην τρίτη θέση του γκρουπ τους, και συνεπώς, η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τα αποτελέσματα στα δύο εναπομείναντα ματς που θα παίξουν οι Λονδρέζοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΟΤΕΝΑΜ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X