ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νιούκαστλ: Συγκλονιστικό μήνυμα από τους οπαδούς της (pic)

Ο ισχυρός άνδρας της Νιούκαστλ, έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο των πιστών οπαδών της ομάδας, λόγω των χειρισμών του, οι οποίοι έχουν φέρει δύο φορές υποβιβασμό.

Ο ισχυρός άνδρας της Νιούκαστλ, έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο των πιστών οπαδών της ομάδας, λόγω των χειρισμών του, οι οποίοι έχουν φέρει δύο φορές υποβιβασμό και αρκετά ακόμα γεγονότα που τον έκαναν persona non grata στην τοπική κοινωνία.

Η Νιούκαστλ βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και οι οπαδοί της έδειξαν με ένα πανό τι σημαίνει να αγαπάς πραγματικά μια ομάδα. Ο Μάικ Άσλεϊ έχει βάλει πωλητήριο στις «καρακάξες», εκτοξεύοντας την τιμή στα ύψη, γεγονός που οδήγησε σε ναυάγιο τις συζητήσεις με την Αμάντα Στάβελι. 

Η διοικητική αστάθεια και η αβεβαιότητα για το μέλλον έφεραν αδράνεια στην μετεγγραφική περίοδο, τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα και πριν τη σέντρα απέναντι στη Μπέρνλι οι «Τζόρντις», που έχουν πολύ ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα της πόλης τους, αποφάσισαν να στείλουν το δικό τους, δυνατό μήνυμα. Απλώνοντας πανό που έπιασαν σχεδόν όλη την κεντρική κερκίδα έγραψαν έναν… οδηγό προς κάθε απογοητευμένο οπαδό, θυμίζοντας ότι ο εκάστοτε ιδιοκτήτης είναι απλά ένας περαστικός. Και η βάση των συλλόγων ένας ολόκληρος πληθυσμός. 

«Μην γυρίσεις ποτέ την πλάτη στην ομάδα σου. Συνέχισε να την υποστηρίζεις. Είναι η δική σου ομάδα και πίστεψε με, μια μέρα θα πάρεις τον σύλλογό σου πίσω και θα είναι όλα όσα ήθελες να είναι. Η Νιούκαστλ είναι μεγαλύτερη από τον καθένα. Ξέρω ότι σε πληγώνει. Αλλά απλά συνέχισε. Είναι μόνο ένας άνθρωπος. Εμείς είμαστε μια πόλη, ένας ολόκληρος πληθυσμός. Εμπιστέψου με», έγραψαν εμπνευσμένοι από τον Κέβιν Κίγκαν.

Πηγή: gazetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X