ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πιούλις: «Απορρίψαμε πρόταση της Σίτι για Έβανς»

Την απόρριψη της πρότασης της Μάντσεστερ Σίτι για τον Τζόνι Έβανς επιβεβαίωσε ο προπονητής της Γουέστ Μπρομ, Τόνι Πιούλις.

Στην επιβεβαίωση των φημών που ήθελαν την Γουέστ Μπρομ να έχει απορρίψει πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για τον Τζόνι Έβανς, προχώρησε ο προπονητής της Μπρόμιτς, Τόνι Πιούλις.

«Είναι αλήθεια ότι η Σίτι κατέθεσε πρόταση για τον Έβανς, όμως εμείς την απορρίψαμε», δήλωσε ο 59χρονος.

«Αρχικά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως ούτε θέλουμε, ούτε χρειάζεται να τον πουλήσουμε, συνεπώς θα πρέπει να μας έρθει μια εξαιρετική πρόταση, για να τον παραχωρήσουμε», τόνισε ο Πιούλις, πετώντας το μπαλάκι ουσιαστικά στους «πολίτες».

Επιπλέον σημείωσε: «Ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής μας μπορεί να πουληθεί αρκεί όμως, να μας ικανοποιεί το οικονομικό κομμάτι. Πιστεύω πως θα ήταν εντελώς ανόητο να υποστηρίζουμε κάτι διαφορετικό από αυτό. Πάντως, ο Τζόνι είναι χαρούμενος εδώ, αλλά εάν έρθει κάτι αρκετά σοβαρό θα το συζητήσουμε μαζί του».

Παράλληλα, στο τέλος έστειλε και το δικό του μήνυμα τόσο στους «μεγάλους» της Premier League, όσο και στην Ομοσπονδία: «Αυτό που θα πρότεινα στην Ομοσπονδία είναι να κλείνει η μεταγραφική περίοδος πριν αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στη Λίγκα. Αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια, ειδικότερα οι μεγάλες ομάδες “κλέβουν” την τελευταία στιγμή τους καλούς παίκτες των μικρότερων με αποτέλεσμα μετά να μην μπορείς να καλύψεις το κενό τους. Φέτος, όμως οι μεγάλοι έχουν μάθει πως είναι να χάνουν τα αστέρια τους ή να δυσκολεύονται να τα κρατήσουν, οπότε τώρα γνωρίζουν σε πόσο δυσχερή θέση βρίσκονται οι μικρομεσαίες ομάδες, όταν το παθαίνουν εκείνες αυτό».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X