ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ντε Μπρόινε: «Δίνω 500 λίρες την ημέρα στον προσωπικό μου σεφ»

Η καθημερινή διατροφή είναι ιδιαίτερα σημαντική για έναν ποδοσφαιριστή, μιας και έχει σημαντική επίδραση στις επιδόσεις τους

Πρόσφατα ο Ιλκάι Γκουντογκάν, είπε σε συνέντευξή του, ότι για κάθε διατροφικό του βήμα, ρωτάει τον «προσωπικό του γκουρού» της κουζίνας. Και δεν είναι φυσικά ο μοναδικός στην Premier League. Ιδιαίτερα στο Μάντσεστερ, προσέχουν πολύ τι συμβαίνει.

«Με τον σεφ στην κουζίνα, είναι σαν να ήρθε η μαμά από το Βέλγιο...», λέει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, αναφερόμενος στον 26χρονο Τζόνι Μαρς. Του στοιχίζει... μόλις 500 λίρες την ημέρα. «Ξέρει πότε, πόσο και τι να φάω», παραδέχεται ο Ντε Μπρόινε.

«Η αλήθεια είναι ότι πολλοί παίκτες δεν ξέρουν πώς να μαγειρεύουν και να ζουν μόνοι τους», είπε ο Μαρς. Πριν από τους «ιδιωτικούς σεφ» υπήρχαν διατροφολόγοι. «Οι σεφ στο σπίτι είναι διατροφολόγοι και σεφ», λέει ο Χάρι Κέιν.

Ο Πογκμπά έφερε τον δικό του από την Ιταλία, ενώ η Γιούντα Γκάλις ίδρυσε μια «εταιρεία παροχής υπηρεσιών σεφ» που ονομάζεται Galor στο Λονδίνο. Το 45% των πελατών της είναι πλούσιοι. Και παίζουν ποδόσφαιρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση