ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μάντσεστερ Σίτι: Στήριξη Γκουαρδιόλα σε Σανέ

Να αφήσει πίσω την μη συμμετοχή στο μουντιάλ καλεί τον Γερμανό ο Ισπανός τεχνικός

Κυριάκος Τοφή

Επιχείρηση ανύψωσης ηθικού πραγματοποιεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα προς τον Λερόι Σανέ, καθώς ως γνωστόν ο 22χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Γιόακιμ Λεβ για το παγκόσμιο κύπελλο που έλαβε χώρα στα γήπεδα της Ρωσίας. Η καταπληκτική χρονιά που πραγματοποίησε ο ταλαντούχος Γερμανός δεν ήταν αρκετή για να του εξασφαλίσει την πρώτη του συμμετοχή σε μουντιάλ, γεγονός που έφερε ένα πλήγμα στη ψυχολογία του.

Ο Καταλανός τεχνικός, κάλεσε σύμφωνα με την ιστοσελίδα talksport.com τον Σανέ, να χρησιμοποιήσει το γεγονός αυτό ως κίνητρο και ως «καύσιμο» τόσο για τη νέα χρονιά, όσο και για το μέλλον του. Άλλωστε η βράβευσή του ως PFA Young Player of the Year Award ήταν μια απόδειξη ότι ο νεαρός Γερμανός πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά ως συνέχεια των προηγούμενων και σαφώς άξιζε καλύτερης διαχείρησης από τον ομοσπονδιακό τεχνικό των «πάντσερ».

Μεταξύ άλλων, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε σχετικά:

«Ο Λερόι οφείλει να αποδεχθεί την απόφαση και αυτό θα τον κάνει πιο δυνατό. Έχει την ευκαιρία να αποδείξει τόσο στην εθνική του, αλλά πολλυ περισσότερο σε εμάς, ότι μπορεί να αγωνιστεί σερί χρονιές σε υψηλό επίπεδο. Είναι πολύ νεαρός και θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε δύο χρόνια σε ένα EURO και μετά από τέσσερα σε ένα Μουντιάλ.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X