ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μάντσεστερ Σίτι: Κοιτάζει Μπαμπέ εάν...

Οι «πολίτες» παρακολουθούν διακριτικά τα τεκταινόμενα στο στρατόπεδο της Παρί

Κυριάκος Τοφή

Προς ενίσχυση της γραμμής κρούσης εν όψει της νέας χρονιάς κινείται ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι να έχει στρέψει την προσοχή του στο γαλλικό πρωτάθλημα, εκεί όπου αγωνίζεται ένας στόχος που μπορεί να προσεγγιστεί μόνο υπό προϋποθέσεις. Ο Ισπανός προπονητής εκτιμά τα προσόντα του Κίλιαν Μπαμπέ, ωστόσο η ομάδα του δεν θα μπει στη διαδικασία διεκδίκησης του ποδοσφαιριστή, ο οποίος μεταπήδησε στην Παρί μετά από μια εξαιρετική χρονιά που τον βρήκε να πανηγυρίζει την κατάκτηση της Ligue 1 με τη Μονακό.

Προκειμένου η Παρί να μαζέψει τόσα πολλά αστέρια στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, έχει προβεί σε ένα τεράστιο οικονομικό άνοιγμα το οποίο η ΟΥΕΦΑ μελετά ενδελεχώς. Δεν αποκλείεται να τεθούν κυρώσεις στον γαλλικό σύλλογο ο οποίος με τη σειρά του θα αναγκαστεί να βγάλει στο σφυρί πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές και ο Κίλιαν Μπαμπέ ίσως να μην είναι εξαίρεση.

Εάν το σενάριο αυτό επαληθευτεί, τότε σύμφωνα με την Mirror, θα παρέχει το πρόσφορο έδαφος για τους επίδοξους πρωταθλητές Αγγλίας, ώστε να αποκτήσουν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X