ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκουαρδιόλα: «Μπορεί κάποιος να πληρώσει τη ρήτρα του Μέσι και να τον αποκτήσει»

Τη στιγμή που ο Μέσι ακούγεται ότι μπορεί να πάει στη Σίτι, έρχεται ο Πεπ Γκουαρδιόλα να ταράξει ακόμη περισσότερο τα νερά λέγοντας πως μπορούν κάποιοι να πληρώσουν τη ρήτρα του και να τον αποκτήσουν.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο κάποια ομάδα να καταβάλει τη ρήτρα για τον Μέσι προκειμένου να τον αποκτήσει. Όπως τόνισε κάποιοι σύλλογοι έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αυτό.

Η ρήτρα του Μέσι είναι 300 εκατομμύρια και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν λίγες μέρες η Παρί ξόδεψε 222 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Νεϊμάρ.

Όλα αυτά μάλιστα, τη στιγμή που το όνομα του Αργεντινού άσου συνδέεται έντονα με τους «πολίτες». Μπορεί η πλευρά της Μπαρτσελόνα να έχει δηλώσει πως ο 30χρονος σταρ έχει συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του, όσο όμως δεν πέφτουν οι υπογραφές και δεν υπάρχει τίποτα επίσημο τα πάντα είναι ανοιχτά.

«Δεν ξέρω, μπορεί κάποιος να τον αποκτήσει, άμα έχει τα λεφτά και έχει σκοπό να τα δώσει. Μπορεί να συμβεί» δήλωσε ο Καταλανός προπονητής.

 Σε περίπτωση λοιπόν που Αργεντινός επιθυμεί να αποχωρήσει, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρεθεί η ομάδα να καταβάλει τη ρήτρα του συμβολαίου του.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση