ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δίνει… 85 και κλείνει Μαχρέζ η Μάντσεστερ Σίτι!

Δημοσίευμα αγγλικής εφημερίδας αναφέρει πως η Μάντεστερ Σίτι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ριάντ Μαχρέζ, προσφέροντας 85 εκατομμύρια ευρώ στη Λέστερ...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ριγιάντ Μαχρέζ απ' τη Λέστερ, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 85.000.000 ευρώ! 

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ριάντ Μαχρέζ βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι! Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», οι «πολίτες» θα δώσουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 85 εκατομμυρίων ευρώ στη Λέστερ, με την οποία μάλιστα είναι ήδη σε προχωρημένες επαφές, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Αλγερινό άσο… 

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, η οριστικοποίηση του deal των δύο πλευρών θα οριστικοποιηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ενώ δεν αποκλείεται στη συμφωνία να συμπεριληφθεί και ο Πάτρικ Ρόμπερτς. 

Ως γνωστόν, Πεπ Γκουαρντιόλα είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του Μαχρέζ και κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά οι «αλεπούδες» δεν είχαν συναινέσει τότε στην παραχώρηση του 27χρονο μεσοεπιθετικού.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X