ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Παραμένει στη Σίτι ο Αγουέρο»

Την... καρδιά των φίλων της Μάντσεστερ Σίτι στη θέση της φρόντισε να βάλει ο μάνατζερ του Σέρχιο Αγουέρο, Ερνάν Ρεγκέρα, που διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες αποχώρησης του πελάτη του.

H χθεσινή ημέρα στο «Νησί» είχε το όνομα του Σέρχιο Αγουέρο σε πρώτο πλάνο συζήτησης, καθώς τα μεταγραφικά σενάρια τον ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν. Το ενδεχόμενο αυτό απέρριψε με σαφή τρόπο ο εκπρόσωπος του Αργεντινού επιθετικού, Ερνάν Ρεγκέρα, με τοποθέτησή του στο ιταλικό «Tuttomercatoweb».

«Οι φίλοι της Σίτι δε θα πρέπει να έχουν αμφιβολία ή φόβο. Ο Σέρχιο παραμένει στην Μάντσεστερ Σίτι. Είναι ασφαλές», είπε ο ατζέντης του Αγουέρο και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πρόταση από κάποια ιταλική ομάδα.

«Ποτέ δεν υπήρξε πρόταση. Ποτέ δεν παρουσίασαν την ευκαιρία να φύγει από τη Σίτι. Όπως είπα, είναι ευτυχισμένος και παραμένει».

Συνεπώς, ο «Κουν» μέχρι νεωτέρας συνεχίζει να αγωνίζεται με τη «φανέλα» των πολιτών και μένει να αποδειχθεί αν ο καπνός στην προκειμένη περίπτωση θα έχει και... φωτιά.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση