ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απέκτησε «διαμάντι» της Μασία

Τον 16χρονο Έρικ Γκαρθία, ο οποίος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι. Ένα εκατομμύριο ευρώ για 3 χρόνια οι απολαβές του νεαρού παίκτη. 

Τα δικαιώματα ενός από καλύτερα «προϊόντα» της διάσημης ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, Μασία, απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα “Sport”. 

Ο λόγος για τον 16χρονο, Έρικ Γκαρθία, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου και από την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο Μάντσεστερ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελούσε μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες του μέλλοντος για την καταλανική ομάδα, ωστόσο η ιδιαίτερα συμφέρουσα πρόταση των «Πολιτών» των έπεισε να εγκαταλείψει την Βαρκελώνη. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών περιλαμβάνει απολαβές ενός εκατομμυρίου ευρώ για τα τρία επόμενα χρόνια, πρόταση την οποία η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε με τίποτα να ανταγωνιστεί. 

Υπενθυμίζεται πως η Σίτι δεν έχει δικαίωμα να αποκτά παίκτες ακαδημιών από άλλους αγγλικούς συλλόγους, ωστόσο η απαγόρευση παύει να ισχύει για ομάδες του εξωτερικού. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X