ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μένει στη Σίτι ο Αγουέρο»!

«Φρένο» στα σενάρια που θέλουν τον Σέρχιο Αγουέρο να αποτελεί παρελθόν από το «Έτιχαντ» έβαλε ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι, Χαλντούν Αλ Μουμπάρακ, μιλώντας στο στα βρετανικά Μέσα, όπου ξεκαθάρισε ότι το μέλλον ενός εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών παγκοσμίως, όπως είπε χαρακτηριστικά, βρίσκεται στους «πολίτες».

Ο Αλ Μουμπάρακ απάντησε με αυτόν τον τρόπο στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για φυγή του -οσονούπω- 29χρονου στράικερ από τη... γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ λόγω της έλευσης κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του ομοθεσίτη του, Γκάμπριελ Ζεσούς, ο οποίος μέχρι τον τραυματισμό του είχε κερδίσει, τουλάχιστον προσωρινά, την προτίμηση του προπονητή τους, Πεπ Γκουαρδιόλα, στην επιλογή του βασικού σέντερ φορ.

«Διαβάσα πολλά αυτές τις μέρες και μπορώ να πω ότι είναι γελοία. Δεν υπήρξε ποτέ καμία αμφιβολία για το μέλλον του Κουν Αγουέρο. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και αποτελεί ένα απαραίτητο μέλος μιας ομάδας, όπως η δική μας, που φιλοδοξεί να κατακτήσει όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες συμμετέχει», σχολίασε ο πρόεδρος της Σίτι.

Πηγή: england365.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση