ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ετοιμάζει νέα χτυπήματα ο Γκουαρντιόλα!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει αποφασίσει να δημιουργήσει μια νέα Σιτι και δε φαίνεται να τον απασχολούν τα χρήματα.

Αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Έντερσον Μοράες από την Μπενφίκα έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ, σπάζοντας το ρεκορ του Τζιανουίλτζι Μπουφόν.

Παρά το γεγονός πως οι «Πολίτες» έχουν ξοδέψει ήδη 100 εκατομμύρια σε μια εβδομάδα δεν πρόκειται να σταματήσουν.

Μάλιστα η διοίκηση της Σιτι αναμένεται να διαθέσει κοντά στα 300 εκατομμύρια ευρώ στον Καταλανό τεχνικό, ώστε να δημιουργήσει ένα ρόστερ που θα κάνει τη διαφορά σε Αγγλία και Ευρώπη.

Μετά τη θέση του τερματοφύλακα, κοιτούν την αμυντική τους γραμμή, η οποία αποτέλεσε την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας τη σεζόν που μας πέρασε.

Πρώτος στόχος παραμένει ο Λεονάρντο Μπονούτσι, όμως η απόκτηση του φαντάζει αρκετά δύσκολη.

Ο Βίρτζιλ Βαν Ντάικ αποτελεί την εναλλακτική επιλογή, ο οποίος κοστολογείται από την ομάδα του κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γουόκερ είναι η πρώτη επιλογή για τα άκρα της άμυνας, καθώς αποτελεί τον κορυφαίο μπακ στο Νησί και το καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει από την Τότεναμ.Με περίπου 55 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να κλείσει το deal.

Το καλύτερο το κρατούσαμε για το τέλος, αφού η Σιτι παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες, ο οποίος θα αποτελέσει καυτό δίδυμο με τον Κουν Αγούερο.Το κόστος ενδεχόμενης μετακίνησης του στο «Etihad» θα φτάσει στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «Πολίτες» ρίχνουν ματιές προς το Μονακό, αφού μετά τον Μπερνάρντο Σίλβα, σκέφτονται να κινηθούν και για τους Φαμπίνιο και Μεντί.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση