ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ξεχωριστός ο Γκουαρντιόλα»!

Την ώρα που οι κακές γλώσσες… κατακεραυνώνουν τον Πεπ Γκουαρντιόλα για την αποτυχία του να φέρει τίτλους στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Βενσάν Κομπανί εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο έργο του Καταλανού προπονητή, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Έχω συνεργαστεί με πολλούς κορυφαίους ανθρώπους στον χώρο του ποδοσφαίρου, όμως εκείνος είναι ξεχωριστός»!  

Ο αρχηγός των «πολιτών» θεωρεί πως με τον Γκουαρντιόλα στον πάγκο η επιτυχία είναι εγγυημένη, παρά το γεγονός ότι φέτος τα χείλη των οπαδών… δεν χαμογέλασαν!

«Οι τεχνικές και τακτικές προσεγγίσεις του Γκουαρντιόλα είναι κάτι που δεν είχα δει ποτέ ξανά στην καριέρα μου. Είναι λογικό όταν κάποιος είναι πετυχημένος τόσες πολλές φορές να κεντρίζει την προσοχή μόλις δεν κατακτήσει κάτι σε μία σεζόν! Για αυτό υπάρχει κόσμος που χαίρεται να τον βλέπει να αποτυγχάνει», τόνισε αρχικά ο Βέλγος αμυντικός και πρόσθεσε:

«Έχω συνεργαστεί με πολλούς κορυφαίους ανθρώπους στον χώρο του ποδοσφαίρου, όμως ο Γκουαρντιόλα είναι ξεχωριστός. Μπορεί να μην το έδειξε φέτος, όμως αναμφισβήτητα θεωρώ ότι είναι ικανός - μόλις πάρει τον χρόνο που χρειάζεται- να φέρει τρομερά πράγματα στην ομάδα»!

 

Πηγή:england365.gr

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση