ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Νάβας και οι σκέψεις Πεπ

Τις σκέψεις του για τη νέα σεζόν αρχίζει να υλοποιεί ο Πεπ Κουαρντιόλα, ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει την αναδόμηση του ρόστερ της Μαν. Σίτι που ξεκίνησε πέρσι το Καλοκαίρι.

Μια θέση στο γήπεδο που θα ψάξει για νέες λύσεις είναι τα άκρα της άμυνας, όπου θεωρεί πως χρειάζονται αλλαγές. Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στην Αγγλία δε θα είναι όλες μέσω μεταγραφών.

Συγκεκριμένα, πήρε την απόφαση να κρατήσει τον Χεσούς Νάβας στην ομάδα και να τον καθιερώσει ως μια εναλλακτική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας. Υπήρχε στο μυαλό του η σκέψη να επιστρέψει στη Σεβίλλη, όμως αφού η Σίτι θέλει να τον κρατήσει επιλέγει να παραμείνει. O Καταλανός τεχνικός δοκίμασε τον Ανδαλουσιάνο διεθνή ως μπακ στα τελευταία παιχνίδια και όσα είδε τον ικανοποίησαν ώστε να τον κρατήσει.

Αυτόματα, η συγκεκριμένα εξέλιξη στέλνει στην έξοδο τους Μπακαρί Σανιά και Πάμπλο Ζαμπαλέτα των οποίων επίσης λήγουν τα συμβόλαια. Ο Νάβας θα είναι ο ένας για δεξιά και θα αποκτηθεί και βασική λύση. Μπεγιερίν (Άρσεναλ) και Ουόλκερ (Τότεναμ) είναι ψηλά στη λίστα του Πεπ.

Τα άλλα τρία συμβόλαια που λήγουν είναι αυτά των Γκαέλ Κλισί, Γιάγια Τουρέ και Ουίλι Καβαλιέρο που οι πιθανότητες να παραμείνουν είναι εναντίον τους.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X