ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σίτι, έχεις πρόβλημα!

Σε κίνδυνο ακόμη και την συμμετοχή της στα προκριματικά του Champions League έβαλε η Μάντσεστερ Σίτι! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Μίντλεσμπρο και δεν πρέπει να νιώθει καθόλου… άνετα, αφού είναι ισόβαθμη με την Λίβερπουλ (που παίζει αύριο) και μόλις έναν βαθμό μπροστά από την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ.

Η Σίτι ήταν κακή στο πρώτο μέρος, δεν μπορούσε να απειλήσει ιδιαίτερα, δείχνοντας εγκλωβισμένη από την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της Σίτι. Αφού η ομάδα του Γκουαρντιόλα γλίτωσε την κόκκινη κάρτα σε δολοφονική αγκωνιά του Φερναντίνιο στον Κλέιτον, δεν γλίτωσε από του Νεγρέδο τα… δόντια. Ο πρώην άσος των «πολιτών» με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Καμπαγέρο στο 38’, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι είχαν βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους, ωστόσο ένα ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Σανέ και μετέτρεψε σε γκολ ο Αγουέρο έδωσε την ευκαιρία στη Σίτι να ισοφαρίσει (1-1) και να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του τριπόντου. Η απάντηση της Μπόρο, όμως, ήταν άμεση καθώς στο 77’ ο Τσέιμπερς εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με κοντινό πλασέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα, με την Σίτι να καταφέρνει να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε γκολ του Γκάμπριελ Ζέσους στο 85’.

Τα αποτελέσματα της 35ης αγωνιστικής

Σάββατο, 29/4

Σαουθάμπτον-Χαλ 0-0

Στόουκ-Γουέστ Χαμ 0-0

Σάντερλαντ-Μπόρνμουθ 0-1
(88' Κινγκ)

Γουέστ Μπρομ-Λέστερ 0-1
(43' Βάρντι)

Κρίσταλ Πάλας-Μπέρνλι 0-2
(8' Mπαρνς, 85' Γκρέι)

Κυριακή, 30/4

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σουόνσι 1-1
(45’+3’ πεν. Ρούνεϊ - 79’ Σίνγκουρντσον)

Έβερτον-Τσέλσι 0-3
(66’ Πέδρο, 79’ Κέιχιλ, 86’ Γουίλιαν)

Μίντλεσμπρο-Μάντσεστερ Σίτι 2-2
(38’ Νεγρέδο, 77’ Τσέιμπερς / 69’ Αγουέρο πέν, 85’ Γκάμπριελ Ζέσους)

Τότεναμ-Άρσεναλ (18:30)

Δευτέρα, 1/5

Γουότφορντ-Λίβερπουλ (22:00)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση