ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μονόλογος χωρίς τέρματα (vid)

Συμβιβασμός χωρίς τέρματα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Σίτι και Γιουνάιτεντ δεν βρήκαν στόχο και έτσι το 0-0 δεν αφήνει κανένα απόλυτα ευχαριστημένο. Μονόλογος της Σίτι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με την Γιουνάιτεντ να χάνει μόλις μια μεγάλη ευκαιρία και αυτή στο πρώτο μέρος. Κόκκινη είδε ο Φελαϊνί στο 85’, χωρίς όμως να το εκμεταλλεύεται η ομάδα του Γκουαρδιόλα

Α’ ημίχρονο

Δυνατά μπήκαν στον αγώνα οι δυο ομάδες. Η Γιουνάιτεντ με όπλο την ταχύτητα της απείλησε από νωρίς, όμως η άμυνα της Σίτι καθάρισε μια καλή μπαλιά στο 2’ μόλις λεπτό. Η απάντηση της Σίτι ήρθε στο 8’ όταν ο Αγουέρο κυριολεκτικά μόνος έκανε την προβολή και η μπάλα βρήκε δοκάρι και έξω. Παρά όμως το καλό ξεκίνημα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι φάσεις ήταν πραγματικά λίγες. Στο 21’ ο Ντε Μπρόινε δοκίμασε το πόδι του από μακριά, όμως ο Ντε Χέα απέκρουσε εύκολα. Στο 24’ ο Μπράβο έκανε το λάθος σε έξοδο, έστρωσε στον Μικιταριάν ουσιαστικά, που έκανε το σουτ, όμως ο Μπράβο είπε όχι διορθώνοντας το λάθος του. Στο 30’ μετά από λάθος στην άμυνα της Γιουνάιτεντ, ο Κολάροβ έκανε την μπαλιά όμως ο Αγουέρο δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή. Δυο λεπτά αργότερα ο Αγουέρο έκανε το σουτ, όμως ο Ντε Χέα με καλή τοποθέτηση έσωσε την ομάδα του Μουρίνιο. Και πάλι στο 34’ ο Αγουέρο βρήκε το χώρο να δοκιμάσει το πόδι του, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Δυο λεπτά αργότερα ο Κολάροβ δοκίμασε το πόδι και ο Ντε Χέα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 44’ η Γιουνάιτεντ έχασε την ευκαιρία του αγώνα. Ο Ερέρα βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι μετά από μπαλιά του Ράσφορντ, όμως η κεφαλιά του πέρασε έξω. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Β’ ημίχρονο

Με ευκαιρία ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Μόλις στο 47΄ο Στέρλινγκ πάτησε περιοχή έκανε το σουτ, όμως η μπάλα έφτασε εύκολα στα χέρια του Ντε Χέα. Δυο λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Αγουέρο να δοκιμάσει το πόδι του, όμως και πάλι ο Ντε Χέα απέκρουσε εύκολα. Στο 58’ ο Ντε Μπρόινε έστειλε μια βολίδα προς το τέρμα, όμως ο Ισπανός πορτιέρο της Γιουνάιτεντ είπε όχι. Στο 70’ ο Στέρλινγκ βρήκε το χώρο για το σουτ, όμως ο Ντε Χέα ήταν έτοιμος. Ο ρυθμός όμως και πάλι έπεσε και οι δυο ομάδες δεν έδειχναν ικανές να σκοράρουν. Στο 83’ πάντως τα δεδομένα άλλαξαν, όταν ο Φελαϊνί δέχτηκε κόκκινη κάρτα. Στο 91’ ο Χεσούς κατάφερε να πετύχει το τέρμα, όμως ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ. Στο 95’ χάθηκε απίστευτη ευκαιρία του Αγουέρο. Ωραία μπαλιά του Ντε Μπρόινε, μόνος ο Αγουέρο δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Κάπως έτσι τελείωσε ο αγώνας με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Ενδεκάδες:

Μαν. Σίτι: Μπράβο, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Οταμέντι, Κολάροβ, Φερναντίνιο, Τουρέ, Στέρλινγκ, Ντε Μπρόινε, Σανέ, Αγουέρο

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένθια, Μπέιλι, Μπλιντ, Νταρμιάν, Ερέρα, Κάρικ, Φελαϊνί, Μικιταριάν, Ράσφορντ, Μαρσιάλ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X