ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σφαγή για Αγουέρο

Μήλον της έριδος ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να αποτελέσει ο Αργεντινός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο, σύμφωνα με την άποψη του πρώην επιθετικού του συλλόγου, Σον Γκοτέρ.

Ο Σέρχιο Αγουέρο έχει δει την θέση του στην Μάντσεστερ Σίτι να κλονίζεται μετά τον ερχομό του Βραζιλιάνου επιθετικού, Γκάμπριελ Ζέσους, με το μέλλον του στους «πολίτες να διαγράφεται αβέβαιο.

Κατά την άποψη του παλαίμαχου άσου, Σον Γκοτέρ, ο κύκλος του παίκτη στην ομάδα έχει ολοκληρωθεί, τη στιγμή που οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν φαντάζουν ως πιθανότεροι προορισμοί για τον Αργεντινό.

«Ελπίζω να παραμείνει στην ομάδα αλλά δεν πιστεύω ότι θα το κάνει. Δεν θεωρώ ότι θέλει να αποχωρήσει, απλά ίσως μετά από τόσα χρόνια να αισθάνεται ότι πρέπει να τυγχάνει μεταχείρισης ανάλογης με εκείνη του Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Τρεις σύλλογοι θεωρώ ότι θα ενδιαφερθούν για τον Αγουέρο. Η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και η Παρί. Ο Αγουέρο είναι ο μόνος επιθετικός που μπορεί να ανταγωνιστεί τους Μέσι και Ρονάλντο».

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Τελευταία Ενημέρωση